USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Дороги в Ковельській громаді підлатають

2 Березня 2023 22:04
Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради оголосило тендер на поточний дрібний ремонт дорожнього покриття населених пунктів громади.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.uа. Пропозиції від учасників приймають до 4 березня.

Очікувана вартість робіт становить 2,366 мільйона гривень.

Завдання з поточного ремонту дорожнього покриття полягає в підтриманні його транспортно-експлуатаційних якостей шляхом усунення пошкоджень, що виникли в процесі експлуатації. Це ліквідація вибоїн, здимань дорожнього одягу, усунення осідань, напливів, зсувів та інших деформацій і руйнувань, відновлення шорсткості поверхні вдосконалених покриттів, залив тріщин на асфальтобетонному покритті та інше.

Ці роботи на території населених пунктів Ковельської територіальної громади будуть надавати до кінця поточного року.

Серед вимог до учасників торгів – обов’язкова наявність спецтехніки, машин та механізмів, зокрема бортового автомобіля, самоскида, одноковшевого навантажувача, пересувного компресора, дорожнього котка, машини для холодного фрезерування асфальтобетонних покриттів тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ковельчанин Показати IP 2 Березня 2023 23:55
Знов як в суху землю?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus