USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Дорослі проходили повз: у Польщі посеред ринку на смерть замерзла 14-річна дівчинка

30 Листопада 2023 13:53
У Польщі посеред ринку замерзла 14-річна дівчина. Неповнолітній намагалась допомогти лише одна людина.

Про це пише польське видання wprost.pl.

14-річну дівчинку знайшли в центрі міста Андрихова, вона була переохолоджена. Через день вона померла в лікарні у Кракові. Польські ЗМІ пишуть, що дівчина кілька годин сиділа перед одним з магазинів у центрі міста, на головній вулиці міста. За цей час ніхто з перехожих не звернув уваги на те, що дівчинка могла потребувати допомоги.

«Лише один місцевий житель зацікавився її долею», – пишуть місцеві ЗМІ.

Районна прокуратура у Вадовіцах розслідує обставини смерті підлітка. Її пошуки почалися у вівторок, після того, як сім’я повідомила про це відповідні служби.

Відомо, що дівчинка зателефонувала батькові і сказала, що їй стало зле і вона не знає, де перебуває. Невдовзі було встановлено, що 14-річна дівчинка перебуває біля одного з ринків у центрі Андрихова.

Читати ще: На Волині від переохолодження померла людина

На місце події виїхали пожежники, поліція та швидка допомога. На той момент 14-річна дівчинка була без свідомості і дуже змерзла. Її перевезли до лікарні у Вадовіцах, а потім – до лікарні у Кракові.

«Лише один з мешканців зацікавився її долею. Він переніс її в теплий магазин і викликав швидку допомогу. Дівчину відвезли до лікарні. Вона дуже змерзла», – пишуть польські видання.

Наступного дня, 29 листопада, дівчинка померла. Невідомо, скільки часу 14-річна дівчинка перебувала перед ринком і чому ніхто не наважився їй допомогти. Також немає інформації про те, чому такій молодій людині раптово стало погано.

На місці, де її знайшли, збираються місцеві жителі і запалюють свічки. Обставини інциденту має з’ясувати прокуратура. Наразі поліція не розголошує жодної інформації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 30 Листопада 2023 14:06
Це Українка
33 квартал до Анонім Показати IP 30 Листопада 2023 19:48
какая разница?Просто люди стали бесчувственные!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus