USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Дощі з мокрим снігом і ожеледиця: на Волині прогнозують потепління

11 Грудня 2023 18:11
Цього тижня на Волинь прийде неочікувано тепла погода. Удень позначки термометрів фіксуватимуть навіть до 5° тепла. В області прогнозують теж дощі з мокрим снігом. На дорогах утримуватиметься ожеледиця.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіли у Волинському обласному центрі з гідрометеорології.

Завтра, 12 грудня, у зв’язку з ожеледицею на дорогах на території області оголошено перший (жовтий) рівень небезпечності. Загалом 12 грудня буде хмарна погода. Вночі мокрий сніг та дощ. Вдень невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура вночі в області становитиме в середньому від 3° морозу до 2° тепла, вдень – від 2° морозу до 3° тепла. Температура повітря в Луцьку вночі буде сягати близько нуля, вдень – від нуля до 2° тепла.

У середу, 13 грудня, буде хмарно. Місцями невеликий мокрий сніг і дощ. Вночі та в першій половині дня подекуди туман. Слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура вночі – від 3° морозу до 2° тепла, вдень – від 2° морозу до 3° тепла.

На 14 грудня прогнозують хмарну погоду. Сніг, мокрий сніг, удень із дощем. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура вночі становитиме від 3° морозу до 2° тепла, вдень – від 2° морозу до 3° тепла.

15 грудня буде хмарно з проясненнями. Місцями невеликий мокрий сніг. Місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура вночі сягатиме близько нуля, вдень – 0-5° тепла.

Хмарну погоду з проясненнями передбачають теж на 16 грудня. Подекуди невеликий мокрий сніг. Місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря протягом доби сягатиме від нуля до 5° тепла.

Із 17 до 20 грудня прогнозують уночі невеликі мінусові температури – від 2° морозу до 3° тепла, а вдень – 0-3° тепла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus