USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Бійцівський клуб»: молодіжний кіноперегляд в Луцьку

9 Квітня 2017 22:22
Черговий вечірній кіноперегляд відбувся в Луцьку. Кіноклуб «Lumiere» презентував стрічку Девіда Фінчера за романом Чака Паланіка про боротьбу із системою та стереотипами «Бійцівський клуб».

Кіноперегляд відбувся у Луцьку 9 квітня в Молодіжному центрі Волині за адресою Градний Узвіз, 5.

Співорганізатор кінопереглядів, член громадської організації «Іскра» Анна Козлюк розповіла, що перегляди ретро-класики розпочали ще торік.

«Ідея виникла з того, що є така проблема: молодь не знає класики кіно. Ми бачимо, що є багато популярних фільмів, але безглуздих: бойовики чи комедії без змісту та сенсу. Тому ми збираємося тут, показуємо стару класику та обговорюємо фільми. Говоримо про особливості режисури, сюжет, яка мораль, які соціальні проблеми піднімаються, а також ділимося враженнями від побаченого, говоримо про кадрування тощо. Сьогодні дивилися «Бійцівський клуб». Це стрічка про руйнування системи та ярликів, які на нас навішують. Герой фільму йде проти системи, живе, як хоче, і як він це бачить», - розповіла Анна.
Організаторка зауважує, що на кіноперегляд можуть прийти усі охочі, адже показ фільмів - безплатний й відбувається під лозунгом: «Достойні фільми – достойним людям».

Про черговий кіноперегляд організатори обіцяють повідомити у соцмережах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патріотка Показати IP 18 Травня 2017 16:16
А придумати щось свіже та нетипове "Іскра" не може? І серед присутніх одні організатори. Сміх, та й годі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus