USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як відбувається вишкіл молодих КВНщиків у Луцьку

13 Березня 2014 18:45
Третій рік поспіль у Луцьку відбувається студентське змагання КВНщиків. Так, кажуть організатори, вони виховують майбутніх професіоналів гумору.

Друга чверть фіналу «Студентської ліги КВН «Луцьк» відбулася сьогодні, 13-го березня в юридичному корпусі СНУ імені Лесі Українки.

У грі брали участь 5 команд: «Економ» зі СНУ імені Лесі Українки, «Збірна добрих людей» з Луцька, «Соседка Дмитрий» з Рівного, «Збірна Ювілейного» місто Рівне та «Шутер» з Тернополя.

Змагання відбулося у чотири етапи: «Візитка», «Розминка», «Біатлон», «Дуель-мініатюра».

Організатори заходу: МГО «Волинська асоціація КВН» і Студентська рада СНУ імені Лесі Українки.

«Ми організовуємо цей захід для того, щоб молодь вчилася працювати на сцені, перед публікою, ми їм такий собі вишкіл робимо. Та команда, яка перемагає у студентській лізі, автоматично попадає у вищу – Волинську. Для них це буде почесно, адже матимуть шанс змагатися із «зубатими» КВНщиками», - розповів головний редактор «Студентської ліги КВН «Луцьк» Стас Ольшевський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хтось Показати IP 13 Березня 2014 21:18
КВН а ніхто не сміється, дивно
рекс до Хтось Показати IP 13 Березня 2014 22:28
а на які фото ви дивитесь?
Михайло Показати IP 14 Березня 2014 08:54
радуєтесь-радійте, воюєте-воюйте, яка різниця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus