USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Довідник «Корупція у судовій системі» писався зі слів посадовців Волині

9 Липня 2008 19:22
Найпоширеніші 50 корупційних схем України представлені у довіднику «Корупція у судовій системі», який презентували у Луцькому прес-клубі реформ. Тепер, за словами керівника проекту «Правова обізнаність» Віктора Пенька, українці зможуть більше протистояти корупції. Про це 9 червня інформує репортер «Волинських Новин».
 
В Україні немає системи протистояння корупції, – зазначив керівник проекту «Правова обізнаність» та один із авторів довідника « Корупція у судовій системі» Віктор Пенько. Щоб поліпшити ситуацію, й уклали цей довідник, у якому відображено 50 найпоширеніших корупційних схем України. Ця книга,за словами пана Пенька, дозволить людям більше дізнатися про корупцію та захистити себе.
 
Довідник склали на основі неофіційного інтерв’ювання 15 волинських високопосадовців. А обрали такий метод, зазначив Віктор Пенько, бо чиновники відмовлялися надати офіційну інформацію щодо корупційної ситуації. Як переконані автори книги, вона розрахована на широке читацьке коло. До речі, освітні заклади невдовзі отримають її безкоштовно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus