USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДПС дає можливість «дізнатись більше про свого бізнес-партнера»

31 Січня 2013 12:36
Електронні сервіси ДПС відтепер дають можливість бізнесменам дізнатись більше про партнерів, отримати консультації з питань звітності та реєстрації податкових накладних, а також подати звітність безкоштовно.

Про це повідомляє сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Волинській області.

Так, на веб-порталі Державної податкової служби України запровадили інформаційні безкоштовні електронні сервіси: «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», «Дані з реєстру платників ПДВ», «Перевірка свідоцтва платника єдиного податку», «Анульовані свідоцтва платників ПДВ», «Електронний кабінет платника податків». Такі сервіси гарантують підприємливим людям Волині нові можливості в інформуванні.

Для інформаційної підтримки та технічної допомоги платникам податків у ДПС України створили call-центр, в якому представникам бізнесу надаються консультації з питань подання податкової звітності та реєстрації податкових накладних в електронному вигляді.

Окрім того, Державна податкова служба України ухвалила меморандум із компаніями, які розробляють сучасне програмне забезпечення для ринку фінансових послуг. Ці домовленості дають можливість клієнтам компаній - учасниць меморандуму - безкоштовно подавати звітність до податкової, використовуючи в роботі такі електронні послуги, як «ДПС України» та «Айфін» .

Саме таке сучасне програмне забезпечення гарантує захищену передачу звітів в електронній формі з використанням електронного цифрового підпису до ДПС України, а також Пенсійного фонду України та Статистичного управління України.

«Майбутнє саме за такими сучасними сервісними послугами – вже випробуваними, комфортними та корисними, які суттєво економлять час наших платників, дають унікальну можливість розвивати і зміцнювати свій власний бізнес, користуючись при цьому консультаціями податківців», - зазначила заступник голови ДПС в області Інна Степанюк.

Нагадуємо, що представники малого та середнього бізнесу Волині можуть отримати вичерпні роз’яснення щодо процесу подання податкової звітності через інтернет в усіх 9 Центрах обслуговування платників податків, які діють при місцевих податкових інспекціях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus