USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Драгер показав 2,21 проміле: у Луцьку за п’яне водіння судили керманича Audi

20 Січня 2024 23:32
У Луцьку водій легковика попався п’яним за кермом у комендантську годину. Тепер він рік не матиме права керувати авто та змушений буде заплатити 17 тисяч гривень штрафу.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

9 грудня близько першої години ночі водій Audi A6 Володимир С. рухався вулицею Нікішева у стані алкогольного сп’яніння. Результат драгера перевищив допустиму дозу алкоголю в крові в одинадцять разів – 2,21 проміле.

Читати ще: Драгер показав 2,10 проміле: під час комендантської години у Луцьку спіймали п'яну водійку Audi

Володимир С. вирішив не з’являтися на судове засідання. Докази підтвердили його вину у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 130 КУпАП. Зокрема, в акті огляду на стан сп’яніння водій вказував, що згідний з результатом.

Суд визнав Володимира С. винним та оштрафував на 17 тисяч гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus