USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

Драгер показав 3 проміле: під Луцьком спіймали п’яного пенсіонера за кермом

30 Квітня 2023 23:38
У пенсіонера, якого спіймали п’яним за кермом поблизу Луцька, на рік відібрали водійське посвідчення. Також чоловік змушений буде заплатити 17 тисяч гривень штрафу.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

Як ідеться у матеріалах справи, водія Ford Mondeo Сергія С., який є пенсіонером, зупинили у Прилуцьку на вулиці Габріели Запольської 26 березня. Огляд на стан сп’яніння проводився за допомогою приладу «АлкоФор 505». Результат показав 2,966 проміле алкоголю в крові, що майже в 15 разів перевищує допустиму норму.

Адвокат правопорушника Петрук І. В. не заперечував його вину, однак просив суд розстрочити виконання постанови в частині сплати штрафу. Сам же водій на розгляд справи нез’явився.

В підсумку суд оштрафував його на 17 тисяч гривень та на рік позбавив водійського посвідчення. Штраф розстрочили на десять місяців.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus