USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Драгер показав у небо: в центрі Луцька спіймали п’яного водія Mercedes

14 Січня 2023 18:23
Штраф 17 тисяч гривень та рік без прав – таке покарання отримав водій позашляховика Mercedes, якого спіймали п’яним у центрі Луцька.

Відповідну постанову виніс Луцький міськрайонний суд.

Водій Mercedes-Benz ML270 Ростислав Б. 7 листопада минулого року рухався в обідню пору вулицею Богдана Хмельницького, будучи п’яним. Своїми діями він вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Правопорушник та його захисник на розгляд справи не з’явилися, тому суд вивчав докази вивчали без їхньої присутності. У рапорті патрульного було вказано, що водій скаржився на погане самопочуття, тому на місце пригоди викликали швидку. Виявивши ознаки алкогольного сп’яніння, керманичу було запропоновано пройти огляд.

На переконання суду, вину водія доводять чек приладу «Drager Alcotest 7510», який показав результат «стрілки вгору». В підсумку суд оштрафував водія Mercedes на 17 тисяч гривень та на рік позбавив його водійського посвідчення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus