USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дружині Героя з Луцького району вручили його посмертну нагороду

29 Лютого 2024 15:01
За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України військовослужбовця з Городищенської громади Артура Кліментовича посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це повідомили в Луцькій РДА.

Помічник гранометника, старший солдат Артур Кліментович, житель селища Сенкевичівка, мужньо виконавши військовий обов'язок, загинув у бою за Україну, її свободу і незалежність 6 травня 2023 року поблизу населеного пункту Спірне Донецької області. Воїну було 47 років.

Сьогодні орден дружині полеглого Героя вручили начальник Луцької РВА Анатолій Костик та представники військової частини 1141 Національної гвардії України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus