USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Дружину Януковича нагородили орденом великомучениці

26 Травня 2010 17:02
На Донеччині дружину президента України Людмилу Янукович нагородили орденом великомучениці Катерини - у такий спосіб храм святих рівноапостольних Кирила і Мефодія у Макіївці відзначив престольне свято.

Про це інформує ТСН.

Почесною гостею свята в Макіївці стала перша леді країни. Урочисту літургію цього дня тут відслужили митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон, єпископ Макіївський Варнава, настоятель храму протоієрей Андрій Гриненко і священнослужителі єпархії.

Як розповів митрополит Іларіон, подібний збіг святкових дат, як цього року (День Святого Духу і День святих рівноапостольних Кирила і Мефодія співпали), випадає лише раз на 80 років.

Митрополит привітав усіх з цим дивним збігом і запросив прихожан бути його свідками і наступного разу.

«Президентська родина приділяє величезну увагу питанням духовності, і Людмила Олександрівна бере в їх рішенні найактивнішу участь», - розповів владика Іларіон.

За заслуги перед Українською православною церквою митрополит вручив Людмилі Янукович орден великомучениці Катерини і побажав подальших успіхів у сфері відродження духовності.

Нагадаємо, нещодавно дружина президента урочисто вступила в лави клубу «Інтелігент», відкритого на базі ліцею при Донецькому державному університеті. І їй навіть вручили спеціальне посвідчення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гендель Показати IP 27 Травня 2010 08:58
Що все-таки Вітя б'є її і мучить? А офіціанточку свою він теж б'є чи ні? Великомучениця Катерина Ющенко Люду розуміє. Ющенко хоч і не б'ється, але офіціанток теж любить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus