USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Бійця 51 ОМБ, який помер у луцькому госпіталі, посмертно нагородили орденом

5 Січня 2015 14:59
Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено старшого солдата Івана Тричука після його смерті. Про це повідомили у прес-службі Ратнівської районної державної адміністрації.

Нагадаємо, боєць АТО Іван Тричук наклав на себе руки 24 вересня вночі в Луцькому гарнізонному військовому шпиталі. Після обстрілів під містом Ізварине Луганської області в нього стався нервовий зрив і були легкі поранення, внаслідок чого боєць 51-ї бригади проходив лікування в неврологічному відділенні.

Івану було 27 років. У нього залишилися дружина та дві маленькі доньки.


ЧИТАТИ ПРО ВОЛИНЯН, ЯКІ ЗАГИНУЛИ В АТО. ІМЕНА
Голова Ратнівської районної ради Микола Макарук, представник волонтерського руху в районі Лариса Цепух та офіцер 3 полку резерву стратегічного напрямку сухопутних військ Василь Шинкарук вручили вдові учасника Антитерорестичної операції Івана Тричука Марині орден «За мужність» ІІІ ступеня.

Також вітання та подарунки приймала найменша донечка Івана та Марини, якій сьогодні виповнилось два рочки. Подарований велосипед від Волинського обласного координаційного центру допомоги учасникам АТО та їхнім сім’ям став справжньою радістю для маленької іменинниці.

Василь Павлович вручив подарунки та лист від Міністра оборони України генерала-полковника Степана Полторака.

Побажали гості міцного здоров’я родині Тричуків, миру, спокою у душі та запевнили, що Вічна пам’ять про Івана буде у серцях кожного ратнівчанина.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus