USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ДТП на Волині: 6 постраждалих

11 Серпня 2014 18:39
У трьох автопригодах на Волині шестеро осіб отримали тілесні ушкодження, із них один – неповнолітній, - інформують у прес-службі волинської міліції.

Нагадаємо, 10 серпня на автодорозі "Ковель–Жовква" "BMW" протаранив автобус. Одна людина загинула та ще 16 травмовано.

9 серпня близько 8 години ранку на автодорозі сполученням Київ – Ковель – Ягодин, водій автомобіля «Кіа Маджентіс» 25-річний житель Луганської області, рухаючись поблизу села Северинівка Маневицького району, не вибрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням. Внаслідок чого автомобіль виїхав за межі проїжджої частини та перекинувся в кювет. У результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажирка автомобіля 24-річна ковельчанка, отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували в приймальне відділення Маневицької центральної районної лікарні.

Цього ж дня близько 17 години на автодорозі Піща-Шацьк-Любомль-Верба, поблизу села Куснище, Любомльського району трапилася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля «Фольксваген Гольф» 25-річний житель Любомльського району, виконуючи маневр обгону автомобіля, виїхав на смугу зустрічного руху, в результаті чого допустив зіткнення з автомобілем «Хонда Цивік», за кермом якого перебував 26-річний житель Львівської області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «ФольксвагенГольф» отримав тілесні ушкодження, його доправили до медичного закладу. З травмами до Любомльської центральної районної лікарні госпіталізовані і троє пасажирів автомобіля «Хонда» – 53-річний чоловік, 50-річна жінка та 22-річна дівчина – усі мешканці Львівської області.

Ще одна автопригода трапилася близько 21:00 години у селі Дубове Ковельського району. Водій мопеда «Хонда-Діо», 19-річний річний житель Ковельського району, виконуючи маневр повороту ліворуч, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2109». За кермом авто перебував 36-річний житель Ковеля. Внаслідок автопригоди неповнолітній пасажир мопеда, 14-річний житель Ковельського району, отримав численні тілесні ушкодження та був госпіталізований до центральної районної лікарні.

За фактами ДТП розпочали кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Степан Бандера Показати IP 11 Серпня 2014 19:19
Писали вже про цю аварію. І зранку було про 6 травмованих. Вже виправили. Щось ви повторюєтеся. http://www.volynnews.com/news/extreme/-dtp-na-dorozi-kovelzhovkva-odna-liudyna-zahynula/
очі роззуй до Степан Бандера Показати IP 11 Серпня 2014 19:25
абсолютно різні ДТП

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus