USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зустрічна ДТП на Волині: автомобілі перекинулися в кювет

15 Квітня 2014 13:44
Два автомобілі потрапили у ДТП на Волині. Обидва виїхали на зустрічну смугу, - йдеться в повідомленні прес-служби волинської міліції.

В неділю, 14 квітня, о 5-й годині ранку поблизу села Луків Турійського району зіткнулися два транспортні засоби. 24-річний лучанин, рухаючись автомобілем «КІА СІД», не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем «Фольксваген ЛТ-35», за кермом якого знаходився 45-річний житель Ковельського району, який рухався попереду в попутному напрямку.

У результаті ДТП обидва автомобілі виїхали на зустрічну смугу руху та перевернулись у кювет. Внаслідок автопригоди водій «Фольксвагена» отримав тілесні ушкодження та був доставлений у Ковельську центральну районну лікарню.

Окрім того, у суботу о 19-й годині вечора по вулиці Ківерцівській у Луцьку зареєстрували автопригоду. 52-річний водій, керуючи автомобілем Део, не вибрав безпечну швидкість, не врахував дорожню обстановку, внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем «Шевроле» під керуванням 34-річного лучанина, який рухався в попутному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій Део отримав тілесні ушкодження, після огляду лікарів його відпустили додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus