USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП у Луцьку: під колесами авто опинилися школярки

13 Лютого 2015 09:54
Аварія за участю дітей трапилася у Луцьку. Під колесами авто опинилися дві школярки. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Водій не зреагував на дорожній знак і збив пішоходів. ДТП трапилася Луцьк близько 12-ї години. 22-річний водій мешканець села Забороль Луцького району, рухаючись автомобілем «Мерседес Бенц», на вулиці Гордіюк допустив наїзд на пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Внаслідок ДТП школярки отримали тілесні ушкодження. 11-річна школярка госпіталізована у Волинську обласну дитячу клінічну лікарню, а 10-річну лучанку після огляду лікарі відпустили додому.

За фактом ДТП проводиться досудове розслідування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
2 Показати IP 13 Лютого 2015 11:25
там місце дуже погане - перехрестя, перехід і зупинка
Oksana Показати IP 13 Лютого 2015 12:08
osj wam i prukazka - parshuwomy tancjyrusty jajc...a moshajytj ! a po syti - potribno bytu ywaznumu, jak pishohodam tak i wodijam !!!
дідо Показати IP 13 Лютого 2015 12:21
Як можна дітей не побачити?
Mik (галицька миша) Показати IP 13 Лютого 2015 12:47
А що, в селi Забороль усi такi багатi - на "Мерседес-Бенцях" їздять?
Ну не знаєш до Mik (галицька миша) Показати IP 13 Лютого 2015 14:01
чого писати такий бред
Mik (галицька миша) до Ну не знаєш Показати IP 14 Лютого 2015 06:56
Марення, чи не марення... Принаймнi, в мене "Мерседес-Бенця" нема. I, певно, нiколи не буде.
Зебра Показати IP 13 Лютого 2015 12:54
Перехід не можна облаштовувати на зупинці, це знають всі крім архітектури і ДАІ які дають дозволи - це небезпечно!! Крім того потенційно небезпечні переходи слід позначити мигаючими світлофорами які попередять водіїв про небезпеку. Так зробили в Рівному. Але нам до Рівного як Ковелю до Луцька
Анонім до Зебра Показати IP 13 Лютого 2015 13:19
а перехід біля Фуршету? це взагалі жесть.
Олег В. Показати IP 13 Лютого 2015 14:01
Та це ж машина Всеволодівські делікатеси _ Дмитрука _можливо й хлопець не помітив дітей (( жаль
обс до Олег В. Показати IP 13 Лютого 2015 16:14
Зверніть увагу він пересік подвійну, значит хтрсь вже стояв перед переходом, а він пішов на обгін, або некдекват, або на автоматі рулиа
Лучанка Показати IP 13 Лютого 2015 14:11
останнім часом наші водії, знахабніли взагалі!!! Навіть пішохідний перехід для них не завада, замість того щоб пригальмувати набирають швидкість, а де коли взагалі їде, як то кажуть напролом!!!
Анонім до Лучанка Показати IP 13 Лютого 2015 14:27
повністю згідна,а таксисти взагалі ніколи не зупиняються!прийняли б міри з одним,інші можливо б зробили висновки!!!
лучанин до Лучанка Показати IP 13 Лютого 2015 14:58
Не захищаю дурнів за кермом, але пішоходи в нас тоже "дай дорогу". Більш ніж впевнений що 90% з них навіть приблизно не підозрюють як правильно потрібно переходити дорогу (ПДД маю на увазі). До речі - водії це самі дисципліновані пішоходи. І якщо путо, з мобільним у вухові і поглядом в асфальт вилітає на зебру, то який би не був дисциплінований водій, щось вдіяти дуже важко. Для таких варто знати "Пешеход - умирая на переходе помни - ты был прав".
оля Показати IP 13 Лютого 2015 14:49
Взагалі то пішоходу легше зупинитися, ніж автомобілю. Та й народ наш думає, що якщо на зебрі йде, то по сторонам дивитися не треба.
lada Показати IP 13 Лютого 2015 15:01
Не тим переймаємось. Перехід в першу чергу для шоферів. Дивись куди преш. Біля фуршету алкаш вбив жінку на переході і відкупився. От так вони і їздять. Знають, що відкупляться.Їм що діти що собаки - все рівно. А коли розстріляли на місці кілька таких роздзяв, то слідкував би за правилами дорожнього руху. Діти, старики, інваліди їх не можна звинувачувати вони на права не здавали,та знають, що вони повинні переходити дорогу по переходу, а водію не можна пробачати збитих перехожих на переході. Що права купив? Якщо не знає де переходи, то тим більше повинен бути пильним.
лучанин до lada Показати IP 13 Лютого 2015 15:27
Ідіть і вилийте на себе відро холодної води. Або зверніться до дохтора відповідного профілю. Опус вічноневдоволеної панянки, без натяків на присутність навіть примітивного мислення, для якої всі винні шо в неї шось в житті не так. Незнання закону не звільняє від відповідальності, так само, як незнання правил переходу дороги не гарантує життя. Думайте чим ризикуєте Ви, вилітаючи на перехід з твердим переконанням "мені плєвать я ж на переході" і чим ризикує водій, який може невстигнути на гальмо натиснути, або бути п'яним, або дураком.
НІНА ЛОГІКА Показати IP 13 Лютого 2015 16:31
Щодень їзджу по місту. На Відродження, 33, 40 диваки живуть. Біля Коста Брава ближче дитячої лікарні мамаши з дітьми на руках в сумерки перебігають дорогу. Вилітають, як з чорт із табекерки, в чорне-сіре та безлике одягнені. Вулиця погано освітлена. Скільки разів мало не наїхала на таку горе-мамашу?! Так і хочеться зупинитись, вийти, взяти ломаку і дати по горбі! Сама угробиться, дитину угробить, а мені за таку ще сиди у тюрмі!
ДОК до НІНА ЛОГІКА Показати IP 14 Лютого 2015 00:22
підтримую,вже просто задовбали ті телята,пару раз вже ставав і давав словєсних люлєй,хоч би про дітей подумали,якшо себе не шкода,а їм наплювати-вони ж пішоходи...по Луцьку їдеш,то здається шо скрізь пішохідна зона...
Свідок Показати IP 14 Лютого 2015 21:50
Я був свідком цього ДТП, там маршрутка стала на переході (вони за 2,50 вдавляться ) і не видно було дітей, ще й поворот включила..., а мерседес їхав не більше 30 км/год., а діти перебігали дорогу.
Мама постаждалої Показати IP 17 Лютого 2015 23:08
Не Вас це горе спіткнуло. Дорбре критикувати не знаючи ситуації. Для чого тоді "переходи"???????? Діти не перебігали пішохідний перехід і маршрутне таксі зупинилось пропустивши дітей. Купивши права, купіть ще і їздити...
Свідок до Мама постаждалої Показати IP 24 Лютого 2015 19:38
Діти, взявшись за руки, стрімголов вибігли з-за маршрутки. І де таке бачено, щоб отак поводитися?! Ганьба таким батькам, які не навчили своїх дітей поводитися біля проїзджої частини!!! І як ви лишень дітей виховуєте?!! Особисто мені в дитинстві всі мізки настановами щодо цього виїли. Як висновок, я навіть зараз по 5 раз гляну в кожен бік, і пересвідчившись, що нічого мені не загрожує, переходжу дорогу! Переход не означає, що машин немає, будь-яка ситуація може трапитись(гальма, врешті-решт, відмовлять). А на рахунок "Купивши права, купіть ще і їздити..." спочатку пересвідчіться, що це так!!! Бо самі ж писали "Дорбре критикувати не знаючи ситуації." От і не критикуйте, суперечите самі собі!
Лучанка до ДОК Показати IP 18 Лютого 2015 11:48
А ти, дурню, не буваєш пішоходом? Як бачиш, що зупинилась маршрутка на переході, то ясно, що вона когось пропускає. Нічого обганяти. Щастя, що їхав хоч з малою швидкістю. Пішохід для ЛЮДЕЙ. А за кермом, особливо, в мерсах, худоба їздить. Коли і де ті смаркачі на такі машини заробили. І мозгів у них нема. Діти вони є діти. А ви в дитинстві все робили правильно? В тому місці дві школи. І пильними повинні бути діти, а дорослі "ДЯДІ" ще пильніші. Добре, що вони своїх возять мерсами в школу. А колиб їхнім дітям довелось іти через пішохідний перехід, то ті точно попали би під колеса. Бо коли тато хамло, то які діти? Правил вуличного руху точно не знають. Тато купить машину, для чого знати правила переходу? Вони ж бачать зелене світло для машин, а для пішоходів завжди червоне.
оля Показати IP 19 Лютого 2015 20:28
О чём сыр-бор? Дети шли по переходу? Да. Правил дорожного движения не нарушили? Нет. Водитель их не пропустил? Нет. Ясно,что виноват. А ты ДОК на тот свет ещё успеешь. Не спеши.Не нравиться по правилам ездить-ехай тролейбусом. Деньги где взял на такой дорогой бензин? И вообще,люди, будьте добрее и Бог услышит ВАС. Потому и война, что не может Бог на всё это безобразие(ненависть друг к другу, жадность,унижение тех,кто беднее тебя)смотреть. Опомнитесь ,ЛЮДИ,покайтесь,простите друг дружку,помогите ближнему, чяитайте святое писание и всё у нас будет хорошо. Как писать всякие гадости, обливать невиновных грязью,лучше бы помогли пострадавшим. Не исключено,что завтра вам или вашим детям понадобится помощь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus