USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ДТП на Волині: водій у сутінках не помітив пішохода

26 Листопада 2014 12:13
Дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувався пішохід сталася вчора на автодорозі між Луцьком та Володимиром-Волинським. 35-річний водій, мешканець Києва, не помітив пішохода і спричинив аварію.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

В умовах вечірніх сутінок водій автомобіля часто може не помітити пішохода, який рухається вздовж проїзної частини. Темний одяг, погана видимість, а часто ще й самовпевненість пішого учасника дорожнього руху в тому, що його «об’їдуть», стають причиною трагічних дорожньо-транспортних пригод.

25 листопада близько 21-ї години на відрізку автодороги Устилуг-Луцьк-Рівне 35-річний водій, житель Києва, керуючи автомобілем «Крайслер Віжион», рухаючись зі сторони Луцька в напрямку міста Володимир-Волинський, не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки, де допустив наїзд на 25-річного пішохода, який проживає у селі Смолигів Луцького району та прямував проїзною частиною дороги в напрямку селища Торчин.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження, госпіталізований у лікарню.

За фактом ДТП ведеться досудове слідство за статтеє286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus