USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

ДТП у Луцьку - через порушення ПДР: є постраждалі

28 Червня 2014 15:39
У двох дорожньо-транспортних пригодах, що трапилися у Луцьку, постраждали пасажирка і водій, останній – у реанімації, повідомили у прес-службі волинської міліції.

О 8-й годині ранку у Луцьку 67-річний водій, керуючи автомобілем «ЗАЗ 1102», виконуючи маневр розвороту, не впевнився, що це буде безпечно, не надав переваги в русі іншому транспортному засобу, внаслідок чого відбулося зіткнення з автомобілем «Опель Віваро», що прямував у зустрічному напрямку. Внаслідок зіткнення водій автомобіля «ЗАЗ» отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в реанімаційне відділення Луцької міської клінічної лікарні.

Окрім цього, на території обласного центру зареєстрували автопригоду, яка трапилася о 9-й годині ранку на вулиці Генерала Шухевича. Водій, керуючи автомобілем «ВАЗ 2109», не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21112», якого своєю чергою відкинуло на автомобіль «Опель Зефіра», який стояв попереду. У результаті автопригоди 29-річна пасажирка автомобіля «ВАЗ 21112» отримала тілесні ушкодження. Після огляду лікарями її відпустили додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus