USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

ДТП в Росії: загинуло 11 українців

4 Лютого 2015 11:15
ДТП, в якій загинуло 11 українців, трапилася сьогодні, 4 лютого, у Білгородській області. Про це інформують наші колеги з ТСН.

Як стало відомо, мікроавтобус з українськими номерами, який зіткнувся з КамАЗом у Білгородській області, прямував з Росії на Луганщину. Про це із посиланням на джерела в правоохоронних органах регіону повідомляє РИА Новости. Наразі до ліквідації наслідків аварії залучені більше півсотні рятувальників та 15 одиниць техніки.

ДТП сталася на автодорозі Р-185 Білгород - Павловськ поблизу населеного пункту Радянське Олексіївського району. Внаслідок аварії загинули 11 людей, громадян України. Серед попередніх причин трагедії називають неуважність водія мікроавтобуса, який зіткнувся з КамАЗом.

Водій мікроавтобусу та дев'ятеро пасажирів загинули на місці. Ще одна жінка померла дорогою до лікарні.

Нагадаємо, масштабна ДТП трапилася 30 грудня минулого року у Білорусі. Тоді 12 українців, які їхали з Москви додому на новорічні свята, потрапили в страшну аварію під містом Туров Гомельської області. Серед постраждалих були волиняни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Василий Показати IP 4 Лютого 2015 13:51
А в Луганській області кордони хто контролює....? Правильно ЛНР. Хто міг їхати на цей кордон...? Правильно. Громадяни України, які пройшли відповідну підготовку в таборах РФ і вертались назад на війну на стороні ЛНР. Це особисто моя думка. Якщо я не правий, то земля їм пухом. Якщо правий то стєкловатою......
Анонім до Василий Показати IP 4 Лютого 2015 15:02
Думку свою оставьте при себе.Большинство из погибших были женщины 50-60 лет.А вы уже скоро в каждом человеке,пересекающем границу, будете видеть диверсанта.
Василий до Анонім Показати IP 4 Лютого 2015 15:20
Не диверсанта а сепаратиста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus