USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькому районі п'яний водій Renault збив дітей і втік, дівчинка у лікарні

12 Листопада 2021 11:39
У Берестечку Луцького району п'яний водій збив двох дітей і втік. Госпіталізували 13-річну дівчинку.

Про це повідомляє пресслужба поліції у Волинській області.

Автопригода трапилася учора, 11 листопада, на вулиці Лесі Українки у Берестечку. Водій з місця пригоди втік. Поліцейські оперативно встановили особу правопорушника.

Встановлено, що за кермом автомобіля Renault Megane Scenic перебував 42-річний житель Горохівщини. Керуючи автомобілем у нетверезому стані, водій збив двох дітей, 3 та 13 років, які рухалися на велосипеді у попутному напрямку. Правопорушник залишив місце ДТП.

Внаслідок автопригоди 13-річна дівчина отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували. Малолітній брат постраждалої тілесних ушкоджень не отримав.

Транспортний засіб поліцейські вилучили.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Слідство триває.

Цього ж дня на автодорозі сполученням Київ-Ковель-Ягодин, поблизу села Тупали Ковельського району, зіткнулися Opel Movano та BMW.
Водійка Opel, 36-річна жителька Ковельського району, не надала перевагу у русі легковику BMW, за кермом якого перебував 27-річний житель Любомля.

У результаті зіткнення водійка Opel та 10-річна пасажирка транспортного засобу отримали тілесні ушкодження.
Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus