USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

ДТП за участю 4 авто в Луцьку: шукають свідка, який переходив дорогу

14 Грудня 2020 19:22
Шукають свідка аварії в місті Луцьку, який 12 грудня ввечері переходив дорогу на проспекті Відродження перед бусом, в якого врізався легковик.

Про це у фейсбуці повідомив користувач Orlovskiy Olexandr.

Нагадаємо, на проспекті Відродження біля піцерії «Соло» водій легковика Skoda на великій швидкості врізався в бус та протаранив ще два автомобілі. Згодом виявилося, що водій був в стані сильного алкогольного сп’яніння. Відео моменту ДТП потрапило на камеру відеореєстратора очевидця.

«Серед потерпілих в цій ДТП є мій брат, водій сірого Renault Trafic. Прошу відгукнутися людину, яку мій брат пропускав на пішохідному переході в той момент. Від ваших підтверджень ми хочемо добитися максимально справедливого рішення від суду для винуватця ДТП. Прошу звернутися до мене за номером мобільного телефону 0954943591 Viber, або в особисті повідомлення», – пише користувач.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 14 Грудня 2020 21:41
Не думаю, що він знайдеться. Бо в нас такі суди, що винним буде саме пішохід...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus