USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині п’яний водій, який скоїв ДТП та втік, хотів відкупитися від поліції за 5 тис.

13 Липня 2020 07:00
У селі Баківці Луцького району п’яний водій спричинив ДТП та втік з місця події. Після того, як його виявили правоохоронці, він запропонував їм п’ять тисяч гривень. Натомість злочинець заплатить понад десять тисяч гривень штрафу.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 22 травня обвинувачений, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, вчинив ДТП на автодорозі № Т.03.03 неподалік села Баківці Луцького району, після чого покинув місце події на автомобілі «ИЖ 2717». Згодом водія виявили поблизу магазину в Баківцях.

Аби уникнути відповідальності, чоловік пропонував правоохоронцям п’ять тисяч гривень, перебуваючи в службовому автомобілі поліції. Таким чином, він надав службовим особам неправомірну вигоду.

Обвинувачений та прокурор заключили угоду про визнання винуватості.

Відтак, водій за свої злочини заплатить штраф у розмірі десять тисяч двісті гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 14 Липня 2020 15:46
Він надав службовим особам неправомірну вигоду. З тексту зрозуміло, що правоохоронці все-таки взяли хабар. Чи помилка в статті?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus