USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ДТП за участю мотоциклістів: троє волинян у лікарні

31 Березня 2014 14:51
Внаслідок чотирьох автопригод тілесні ушкодження отримали четверо осіб: один пішохід, два водії та пасажир мопеда. Про це повыдомили у прес-службі волинської міліції.

У п’ятницю, 28 березня, дня близько 21-ї години вечора у смт Цумань Ківерцівського району 19-річний водій трактора «МТЗ-80», місцевий житель, при зустрічному роз’їзді допустив зіткнення з мотоциклом марки «VIPER-125» під керуванням 16-річного жителя цього ж району.

Внаслідок зіткнення 16-річний пасажир мотоцикла отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у травматологічне відділення Ківерцівської центральної районної лікарні.

У цьому ж селищі вихідними днями після обіду трапилась автопригода. 17-річний водій мотоцикла “VIPER zs125j”, рухаючись по головній дорозі у селищі Цумань, зіткнувся з мопедом “Honda Dio” під керуванням 42-річного місцевого жителя, який виїжджав із подвір’я власного будинку.

Внаслідок автопригоди водій мопеда «Honda Dio» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у травматологічне відділення районної лікарні.

Ще один водій мопеда травмувався внаслідок ДТП поблизу села Куснища Любомльського району. 16-річний юнак, керуючи мотоциклом «Дельта», не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням, внаслідок чого з’їхав у кювет і перевернувся.

Внаслідок автопригоди водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у Любомльське територіальне медичне об’єднання.

У п’ятницю на вулиці Ветеранів у Луцьку 36-річний лучанин, керуючись автомобілем «Хюндай», скоїв наїзд на 12-річну школярку, яка переходила проїзну частину дороги на пішохідному переході.

Внаслідок наїзду дівчинка отримала тілесні ушкодження, після огляду лікарями її відпустили додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus