USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ДТП у Луцьку спричинило дорожнє покриття і неуважність водія? ВІДЕО

16 Січня 2009 11:11
Через те, що водій не врахував стану дорожнього покриття та не дотримувався дистанції, у Луцьку 15 грудня трапилося ДТП. Такі причини аварії у коментарі «Волинським Новинам» назвав старший інспектор Волинської ДАІ капітан міліції Віктор Кручай.
 
Дорожньо-транспортна пригода сталася приблизно о18.20 в районі Луцької міської клінічної лікарні на проспекті Відродження. За словами Віктора Кручая, 29-річний водій «Ауді» не розрахував стану дорожнього покриття, а також не дотримувався дистанції. Як наслідок, він «поцілував» «Фольксваген». У результаті зіткнення «Ауді» відкинуло на тротуар зупинки, що розташована навпроти лікарні.
 
Як розповів правоохоронець, 34-літнього водія «Фольксвагена» із тілесними ушкодженнями відразу доставили до Луцької клінічної лікарні. Після огляду лікаря його відпустили додому. Також у машині був 8-річний син водія, якого медики теж відпустили додому. Більше людських жертв немає. По факту аварії ведеться слідство.
 
Приблизно за півгодини наслідки аварії ліквідували, а пошкоджені авто евакуювали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus