USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Подробиці ДТП у Луцьку за участю маршрутки і трьох дітей. ФОТО

23 Березня 2016 11:49
У результаті ДТП у Луцьку, коли водій маршрутки № 9 спричинив наїзд на трьох неповнолітніх дітей, двох школярів госпіталізували, ще одного, після обстеження медиків, відпустили додому.

Про це повідомляє Сектор комунікацій ГУ НП у Волинській області.

Нагадаємо, вчора, 22 березня, по проспекту Відродження у Луцьк, поблизу ЗОШ №22, маршрутне таксі №9 наїхало на трьох учнів. Постраждалих госпіталізували.

Так, 55-річний водій маршрутного таксі №9 скоїв наїзд на двох 9-річних і одного 8-річного учнів. Постраждалих доставили в дитячу обласну клінічну лікарню. У 8-річного школяра медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом лівої гомілки без зміщення. Його госпіталізували у відділення ортопедії. В 9-річної учениці виявили забійну рану скроневої ділянки голови. Її госпіталізували в хірургію.

Ще одного 9-річного постраждалого школяра після обстеження та надання медичної допомоги відпустили додому. В нього діагностували забійну гематому нижньої третини лівого плечового суглобу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
олег Показати IP 23 Березня 2016 11:57
років з 10 треба ск**ині ввалити бо за гривню ганяють як шалені не звертаючі ні на що .
Б.С до олег Показати IP 23 Березня 2016 17:20
коментар було видалено
Бугай Сільский Показати IP 23 Березня 2016 12:10
ДТП з участю громадського транспорту просто так не відбувається, в кожному конкретному випадку існує ланцюжок подій, що приводить в підсумку до трагедії. Іншими словами, результат дії системи по забезпеченню безпечного перевезення пасажирів вилився в жахливе ДТП з наїздом на дітей, при цьому небезпеці піддалися як пасажири які були на той в час в маршрутці та безпосередньо діти, які здійснювали перехід вулиці на дозволяючий сигнал світлофора. Розглянем людський фактор – водій безпосередній виконавець цієї трагічної ситуації, однозначно очевидно що проїхати на червоне (жовте) світло це звичайне явище для маршрутчиків, як і “підрізати” чи “вискочити як олень” від зупинки та ще багато різних піруетів під час руху. Сміття, яке залишають після себе маршрутчики на кінцевих зупинках, ще одна суттєва причина, від якої відштовхуємся, те що робиться на кінцевій зупинці зі сміттям повторюється вже в салоні, це радіо, мобільний телефон, не на кожній зупинці зупинка, хай пасажири кричать де їм виходити, а раз проїхава зупинку то вже можна огризатися на зауваження від пасажирів, і так круг за кругом, день у день. Чи має один водій нести відповідальність в даній ДТП? Хто той, що стоїть за водієм вище, який своїми діями привів до трагедії? Власник, зі своєю жадібністю до заробітку? Чиновник з вродженою корумпованістю який дав життя цій системі кожноденних порушень? І першу міру покарання мають отримати ті що вище!!!
По факту до Бугай Сільский Показати IP 23 Березня 2016 13:08
Водій порушив ПДР і в першу чергу нести відповідальність повинен він. Ні директор, ні чиновник його не відволікалі від дорожньої ситуації. Але дійсно, паралельно з водієм мають нести відповідальність і директор, і механік, і чиновники міськради, які своїми діями чи бездіяльністю призвели до тих речей які Ви описали. Нажаль, цього не буде. А чому, спитайте себе!
Бугай Сільский до По факту Показати IP 23 Березня 2016 13:57
"Нажаль, цього не буде" - в іншому розвязку вище описаної ситуації, розмови про Європейску Країну безпідставні. А чому, спитайте себе!
Тарас Показати IP 23 Березня 2016 12:36
Оце подробиці. А де збив не встановили? У попередній статті писало на пішохідному переході, а в коментарях уточнювали за пішохідним переходом. Де свідки маршрутки? Водій завжди винуватий, але хочеться дізнатись деталі цього ДТП.
Лучанин до Тарас Показати IP 23 Березня 2016 13:14
Я проїзжав вже відразу після аварії, коли на місці працювали експерти. Судячи по розташуванню маршрутки та замірів, які проводили експерти, діти дійсно переходили дорогу на пішоходному переході. В крайньому випадку в півметра-метрі за ним, що підпадає в зону пішохідного переходу (хоча в тому місці немає сенсу переходити дорогу повз перехід) і обов'язково в зону дії світлофора. Полюбому водій поїхав на заборонений сигнал світлофору!
Галя Показати IP 23 Березня 2016 13:37
Це вже взагалі страшно дітей пускати на вулицю бо не тільки гасають водії а й маршрутки. треба оережніше бо і ваші діти чи родичі чи батьки теж по вулиці ходять!!!!! А марршуртчики дійсно їздять як -небудь іноді зупиняються щоб люди вийшли і можна впасти бо вже рушає. Так що влада Міська візьміть це до уваги!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
777 Показати IP 23 Березня 2016 13:43
http://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/301 Встановити камери відеоспостереження на перехрестях і пішоходних переходах міста
Анонім Показати IP 24 Березня 2016 00:05
Я теж ЗА камери. І ще щоб кожна маршрутка мала якийсь розпізнавальний знак (номер величезним шрифтом абощо), щоб потім водій не міг відкараскатись. Щоб можна було їх штрафувати вже лише на підставі відео. Отоді наше б*дло (а його Є у нас) їздитиме обережніше.
анонім 2 Показати IP 24 Березня 2016 11:46
Тут всі виноваті. Як і водій, так і діти... А в першу чергу міська рада... Не треба стільки маршруток запускати. Навіщо кожні 2 хвилини виїжає від зупинки. І розрив між своїми 5. Стоїш на зупинці відїхала, одна і заижає вже друга ... Чому діти не виконують правил дорожнього руху, чому вони бігли через дорогу, а не ішли??? Батьки чому ви пояснюєте своїм дітям, як правильно переходити дорогу....
Лучанка Показати IP 24 Березня 2016 11:57
Камери це добре, але вони на швидкість не впливають!!! Чому забороняють "лежачі поліцейські" біля шкіл та дитсадків???????? Це стосується і вул. Писаревського перед Колосом, кудою до школи ходять багато дітей(з 7,40год до 8,10год дорогу перейти дуже важко-інтенсивний рух машин), також вул. Ветеранів (ДНЗ№ 33, школи №19,10).
оксана Показати IP 31 Березня 2016 11:33
В свій час я працювала кондуктором громадських транспотів, і звертаючи увагу на те, як ви всі чемненько гнобите водіїв маршруток в мене просто нехватає слів. Як би ви тільки знали ,що їм доводиться кожень бачити і переживати. Адже це ви самі зробили їх такими хамами,безкультурними і т.д. і зауважуючи на те,що молодь від старшого покоління далеко не сховалась,і доходило навіть до рукоприкладства. В даній ситуації хочу сказати батькам, щоб в першу чергу навчили своїх дітей правилам поведінки на вулиці,а не розпускати свої кулаки,тому як з погляду очевидця цього дтп діти біля переходу спочатку бавилися,а потім вже побігли, і жоден з людей,хто там стояв не зробив ніякого зауваження дітям. і ще одна правда,що жоден з дітей не отримав ніякого струсу,так як зазначено у статті. Водій цього дтп до цих пір допомагає потерпілим сім"ям. На даний момент хочеться вірити ,що в майбутньомуу нас буде здорова і культурна нація,а не з болем на серці дивитися в що ми перетворюємося.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus