USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

ДТП скоїли чоловіки, а до лікарні потрапила жінка

23 Квітня 2009 11:54
Учора, 22 квітня, на автодорозі Луцьк - Володимир-Волинський у селі Усичі Володимир-Волинського району сталася ДТП – «БМВ» зіткнулася з «Жигулями». Про це повідомляють «Волинські Новини».
Власне, 47-річний житель села Веселе Микола Б., керуючи «бехою», скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21099», за кермом якого перебував 23-річний мешканець Торчина Микола К. Внаслідок ДТП постраждали пасажирки «Жигулів». Зокрема 49-річна Вікторія К. отримала тілесні ушкодження, а 22-річна Вікторія К. шпиталізована до центральної райлікарні.
Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася безпосередньо у Володимирі. На перехресті вулиць Луцька та Зимнівська 23-річний Анатолій С. не впорався з керуванням «Ауді» і протаранив бетонного стовпа електричного освітлення. Як наслідок, 24-річний пасажир – Олександр К. – потрапив до лікарні, – повідомляє сайт УМВС у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus