USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Йорданії – масове отруєння шаурмою: 5-річна дитина померла, понад 800 людей – у лікарні

30 Липня 2020 17:58
У столиці Йорданії Аммані сталося масове отруєння, після вживання шаурми із зіпсованим м’ясом померла п’ятирічна дитина, 826 осіб були доставлені в лікарні.

Як пише BBC, всі постраждалі напередодні відвідали одну з місцевих закусочних, де продається традиційна шаурма та інші закуски з м’яса-гриль, передає Новое время.

За даних місцевих ЗМІ, шаурму продавали за спеціальною ціною – удвічі дешевше, ніж зазвичай.

У Міністерстві охорони здоров’я королівства повідомили, що при зберіганні м’яса не був дотриманий температурний режим. До того ж лабораторні дослідження показали наявність бактерій.

За повідомленнями ЗМІ, у закусочній просто зламався холодильник і власник вирішив розпродати залишки м’яса за аукціонною ціною.

У результаті харчового отруєння помер п’ятирічний хлопчик, у нього була серцева недостатність. Ще четверо осіб потрапили в реанімацію. 321 людина перебуває в лікарні в стабільному стані.

За фактом масового отруєння було затримано троє людей, зокрема й власника закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus