USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Дубль «Волині» програв «Арсеналу» - 0:1. ФОТО

11 Травня 2013 12:10
Молодіжний склад «Волині» поступився «Арсеналу» у поєдинку 28-го туру. Рахунок 0:1 не по грі, адже господарі увесь матч провели на половині поля «канонірів», атакували, але пропустивши нелогічний гол на початку матчу, програли.

Перший нагоду для взяття воріт «Волинь» втратила на 5-й хвилині, коли простріл з лівого флангу завершував ударом з меж штрафного Щедрий, але м’яча заблокував захисник. Стартовий натиск господарів нічим не закінчився, а от гості, заробивши штрафного неподалік кутка карного майданчика, відкрили рахунок. Мостовий закрутив м’яча зі стандарту у бік воріт і той пірнув повз Воробея, який очікував, що на подачу відгукнуться оборонці – 0:1.

Пропущений гол активізував підопічних Олега Федюкова. Вони заробляли стандрати, фінтили, але до завершального удару справа так і не дійшла. Працездатністю у матчі запам’ятався Задерецький, утім, кілька його перспективних прострілів не зуміли належним чином замкнути партнери.

У другому таймі «Волинь» і зовсім притисла «Арсенал» до власних воріт, знову багато подавала з флангів, кутові, але практично усі гравці атаки господарів свої хороші нагоди змарнували. У підсумку – поразка 0:1.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus