USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Дубневич вніс заставу та вийшов із СІЗО

8 Листопада 2019 19:57
Вищий антикорупційний суд (ВАКС) інформує про внесення застави в повному обсязі за народного депутата (група «За майбутнє») Ярослава Дубневича в п’ятницю, повідомляється на офіційному сайті суду.

Про це повідомляє Interfax-Україна.

«У судовому засіданні, яке відбулося 7 листопада 2019 року, сторона захисту повідомила колегії суддів, що підозрюваний вніс 50 млн грн, що становить половину розміру, визначеного ухвалою слідчого судді від 2 листопада 2019 року. Крім того, підозрюваний заявив, що не має можливості внести заставу в повному обсязі. 8 листопада 2019 року стало відомо про зарахування на депозитний рахунок Вищого антикорупційного суду решти коштів як застави, про що співробітник суду повідомив у встановленому порядку Київський слідчий ізолятор», – йдеться в повідомленні.

У ВАКС зазначили, що на час оголошення резолютивної частини рішення за результатами апеляційного розгляду колегії суддів у справі № 991/908/19 не було відомо про факт внесення, розмір та час внесення решти коштів як застави.

Зі слів адвоката Ярослава Дубневича Станіслава Пелюка, це сталося близько 17:00 у п’ятницю.

Він повідомив, що гроші на заставу частково зібрав сам нардеп, а решту допомогли заплатити родичі і знайомі. Хто і яку частку давав, адвокат не уточнив.

Пелюк додав, що замість необхідних 90 було внесено 100 мільйонів гривень застави, оскільки таку суму визначив перший суд. І тепер адвокат збирається забрати зайві 10 млн назад. Для цього він у понеділок, 11 листопада, подасть до Вищого антикорсуду відповідні документи.

Нагадуємо, апеляційний суд змінив запобіжний захід та взяв народного депутата Ярослава Дубневича під варту з можливістю застави у 90 мільйонів гривень.

31 жовтня Верховна Рада зняла недоторканність з нардепа Дубневича.

НАБУ вручило Ярославу Дубневичу повідомлення про підозру в причетності до заволодіння 93 млн гривень коштів Укрзалізниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
євген Показати IP 8 Листопада 2019 20:56
І чому я не дивуюсь? У нас неможливо посадити навіть очевидних убивць, навіть чиновників рівня голови РДА чи начальника рай поліції.
777 Показати IP 8 Листопада 2019 22:56
а вас все северный поток волнует?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus