USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Двоє гравців «Волині» - у символічних збірних 16-го туру

10 Березня 2015 10:17
Два футболісти «Волині» потрапили у символічні збірні 16-го туру. Про це інформують у прес-службі клубу.

Найпопулярніший в країні футбольний портал football.ua “викликав” до своєї збірної Дмитра Нємчанінова та Руслана Бабенка.

Пояснюючи вибір Нємчанінова football.ua зазначає: “В системі Волині є відразу три лівих захисника, які можуть потрапляти в склад раніше Нємчанінова — Польовий, Шіш та Воронін. Але проти Чорноморця Віталій Кварцяний зробив ставку на Дмитра, і він видав чудовий матч в обороні, а також регулярно підключався до атак. Отож, боротьбу за місце в основі він програвати не збирається”.

Цікаво, що за увесь матч Нємчанінов провів 17 єдиноборств, 16 з яких виграв.

Руслан Бабенко, на думку football.ua, у матчі проти одеситів показав свою важливість для команди. “Він на високому рівні виконав всі потрібні для центрального півзахисника дії: грав в обороні, допомагав тримати під контролем центр поля й особливо корисним був в організації атак”. Бабенко взяв участь у 60 атаках Волині. До прикладу, активний в матчі Сандро Кобахідзе відстав за цим показником від Бабенка на 10 атак.

До своєї символічної збірної туру сайт Matchday також зарахував Дмитра Нємчанінова. Свій вибір журналісти пояснили тим, що більшість атак Волині розвивалися саме через лівий фланг. Багато у чому це заслуга саме Нємчанінова. “Декілька передач Дмитра могли стати взагалі гольовими, якби не впевнені дії Мартищука”, - відзначає Matchday.

Нагадаємо, із рахунком 1:1 закінчилася гра футбольного клубу "Волинь" проти одеського "Чорноморця".

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ФОТОЗВІТ МАТЧУ «ВОЛИНІ» ПРОТИ «ЧОРНОМОРЦЯ» та ЩО ДУМАЄ ПРО ГРУ «ВОЛИНІ» ПРОТИ «ЧОРНОМОРЦЯ» КВАРЦЯНИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Фанат Показати IP 10 Березня 2015 10:29
Шановна редакція ВН! Ви вже дістали своєю безграмотністю і не раз довели, що пишете про ті речі, якими не цікавитесь, а інформацію, яку передруковуєте з інших ресурсів, навіть не перевіряєте!!!! ..."Два футболісти «Волині», попри поразку “хрестоносців” у матчі проти Чорноморця, потрапили у символічні збірні 16-го туру...". Сором! НІЧИЯ в матчі була, НІЧИЯ! Сором
вболівальник Показати IP 10 Березня 2015 10:32
Починаєш читати новини, і розумієш - журналісти "волинські новини" далекі до футболу!НІЧИЯ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus