USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Два «обличчя» волинського мера

5 Серпня 2014 17:07
У Нововолинську акцію для обговорення проблем бійців 51 бригади скликали активісти Української секції Міжнародного товариства з прав людини вчора, 4 серпня. На неї прийшли громадські активісти, жінки і рідні військових-волинян, а також ті, хто вирішив на біді пропіаритися. Принаймні так стверджують у редакції видання «Нововолинськ Діловий».

Міського голову організатори акції не запрошували, але він прибув одним із перших — і одразу в гущу народу. Під час розмови із матерями та дружинами солдатів, мер встигав не лише обіцяти вирішити питання, але й намагався, коментувати діяльність незалежних журналістів.

Натомість, у процесі зустрічі організатора заходу Василя Мартиняка з активістами, очільнику Нововолинська Віктору Сапожнікову слова так і ніхто не надав. Проте він усе таки зазначив, що організатори на цьому заході хочуть пропіаритися.

А що ж тоді в оточенні солдатських матерів і дружин робив він сам?

Коли два тижні тому активісти і журналісти зверталися до мера із вимогою допомогти 25 нововолинцям, які вирушали на Схід у складі батальйону тероборони, то міський голова заявив, що він не волонтер, аби гроші збирати. Це шокувало усіх. Нині ж він — чи не перший «помічник солдатів».

Хлопці на передовій, зі слів редактора видання, тільки скептично підсміюються. «Пам'ятаю і оцінку нашого мера від військових. Колишній комбриг 51-ї бригади Володимир Яцків ще у березні назвав показову поїздку нашого можновладця до них у частину «візитом весільного генерала». А от комбат Сергій Козак, який чи не місяць муштрував бійців терборони на полігоні, жодного разу не розмовляв із Сапожніковим. Хоча інші мери були у нього часто. Дехто навіть кілька разів на день. Адже переживали за солдат зі своїх міст. Тільки одному було усе до шмиги», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
мама солдата Показати IP 5 Серпня 2014 17:10
а чому не було військового комісара Плужніка????????????????????
Папа солдатки до мама солдата Показати IP 5 Серпня 2014 17:51
а по качану...
Оля Показати IP 5 Серпня 2014 17:24
На кого ви ссилаєтеся??? Камишніковій і ко ніяк не догодиш. Бере участь мер в допомозі - погано, і не бере - то погано
Анатоль Показати IP 5 Серпня 2014 17:49
Чергова маячня камишнікової. Хай камишнікова краще напише чого її дружбани сорока і топорівський відмазалися від мобілізації?
правдоруб Показати IP 5 Серпня 2014 18:24
Що вибирали, те й мають. Вибирали, то хай і виганяють.
чесний до правдоруб Показати IP 5 Серпня 2014 18:36
і знову виберуть Сапожнікова-ось побачиш! А кого обирати-може Камишникову?
Церковна миша Показати IP 5 Серпня 2014 18:52
"Незалежні журналісти" в Україні це таке ж саме явище як і в Росії. Зустріти їх що там, що там - все одно, що зловити решетом в ріці своє відображення.
Анонім Показати IP 5 Серпня 2014 19:02
І чим закінчилось це збіговисько?, Ну, попіарились, а до якого висновку прийшли правові активісти та журналісти? Що рекомендували родичам бійців 51 бригади?
Підкажу Показати IP 5 Серпня 2014 21:29
коментар було видалено
Штефан, Луцьк Показати IP 5 Серпня 2014 23:26
Та в нього не два обличчя. І не три. Сім, вісім, і т.д. Нещодавно директора 10-ї шахти Солопа у Києві вімазав від звільнення. Дружбану і земляку із Донецька (мер сам - із Снєжного) загрожувало звільнення за крадіжки і заборону робітникам розмовляти українською. І це у нас, на Волині!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus