USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Два села поблизу Луцька на день залишаться без газу

26 Травня 2021 21:39
27 травня 2021 року на газових мережах в с. Жидичин та с. Кульчин будуть проводити ремонтні роботи.

Про це повідомляє АТ «Волиньгаз».

У зв’язку з цим 27 травня 2021 р. з 09:00 год до 17:00 год буде припинено газопостачання на таких вулицях с. Жидичин: вул. Д. Галицького, Б. Хмельницького, І. Франка, Ковельська, Лугова, Миру, Монастирська, Селещна, Учительська, Ямківська.

У селі Кульчин газу не буде на таких вулицях: вул. Незалежності, Заводська, Клепачівська, Вишнева, Космонавтів, Лісова, Польова, Садова.

Фахівці проведуть відрізку газопроводів вводів с/тиску від розподільчого газопроводу відповідно до затвердженого Плану розвитку АТ «Волиньгаз».

Проведення цих робіт дозволить покращити надійність системи газопостачання та дозволить підвищити безпеку використання газу у побуті.

Відновлення газопостачання споживачам відбудеться 27 травня після завершення ремонтних робіт, але за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

Для пришвидшення відновлення газопостачання та з метою дотримання вимог Правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів та газових приладів кожного домоволодіння, відповідність встановлених газових приладів проекту газифікації, наявність актів перевірки та прочищення димових та вентиляційних каналів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus