USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У селі на Волині 15 домогосподарств на день залишаться без газу

5 Квітня 2021 20:49
6 квітня 2021 року спеціалісти АТ «Волиньгаз» проведуть ремонтні роботи у с. Грибовиця Нововолинської територіальної громади.

Про це повідомляють на сайті установи.

Фахівці «Волиньгазу» замінять шафовий газорегуляторний пункт у селі Грибовиця Нововолинської територіальної громади. Проведення робіт зробить систему газопостачання надійнішою та підвищить безпеку використання газу у по­буті.

У зв’язку з цим буде припинено газопостачання по вул. Грибовицька 6 квітня 2021 р. з 09:00 год. до 17:00 год.

Людей просять перекривати крани перед газовими приладами, виходячи з помешкання.

Відновлення газопостачання 15 споживачам відбудеться 6 квітня 2021 року, після завершення ремонтних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

Для пришвидшення відновлення газопостачання та з метою дотримання вимог Правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів та газових приладів кожного домоволодіння, відповідність встановлених газових приладів проекту газифікації, наявність актів перевірки та прочищення димових та вентиляційних каналів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus