USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Два тижні пролежала в лісі: повідомили подробиці вбивства 13-річної дівчинки

6 Липня 2019 15:10
Тіло 13-річної Інни Дубік близько двох тижнів пролежало у лісосмузі поблизу села Миронівка, де проживала дівчинка, поки поліція не затримала підозрюваного у вбивстві.

Про це повідомляє УНІАН.

Про зникнення дівчинки її мати повідомила поліцейським 29 червня, хоча дитина пішла з дому ще 23 числа і відтоді не поверталася.

Того ж дня було організовано пошукову операцію, до якої приєдналися волонтери, місцеві жителі та працівники Нацгвардії. Також розглядалися версії, що Інна може перебувати у знайомих у місті Жовті Води.

«Під час оперативних заходів співробітники карного розшуку вийшли на слід 24-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві неповнолітньої. Він розповів обставини злочину та зізнався, де сховав тіло. Ввечері 5 липня тіло дитини зі слідами насильницької смерті виявили у лісосмузі поблизу села, де дівчинка проживала. За попереднім висновком судмедекспертизи, смерть дівчинки настала близько 2-х тижнів тому», – поінформували в поліції.

Як повідомлялося, підозрюваний зізнався, що зґвалтував дівчинку, після чого вбив та сховав тіло. Наразі його затримано у порядку статті 208 КПК України. Двічі судимому 24-річному чоловіку загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, що передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сераховичі Показати IP 6 Липня 2019 20:43
Чи не забагато подібних і не тільки злочинів? Як спить савченко зі своім законом? В даному випадку -3 судимість! І що далі???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus