USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дві бригади, де служать волиняни, потребують допомоги

2 Вересня 2014 12:23
На Волині почали збирати допомогу ще двом бригадам, де служать волинські хлопці – це 1 батальйонно-тактична група 51 бригади і 1 батальйон 30 бригади.

Про це 29 серпня у прямому ефірі на Волинській ОДТРК повідомила керівник соціальних проектів ВОГО «Фундація розвитку громад» Любов Казмірчук.

Зі її слів, організація розпочинається збір коштів на тепловізор для першої батальйонно-тактичної групи 51 бригади. Вартість теплові зору – більше 50 тисяч гривень. Це немалі гроші, але активісти громадської організації не втрачають надії та сподіваються їх назбирати.

Крім того, тактична група має потребу не тільки у тепловізорах і приладах нічного бачення, але і у касках, бо ті каски, що мають там хлопці радянського зразка. Звичайно, у наш час, коли існує сучасна військова техніка, такі каски можуть й не захистити.

«На днях ми розпочали збір коштів для першої батальйонно-тактичної групи 51 бригади, що захищають зараз нашу країну у Донецькій області. Їм дуже туди потрібні тепловізори і прилади нічного бачення. Можливо проблема здавалася б не настільки серйозною, але блок пост бійців, з якими ми підтримуємо зв’язок, розташований в небезпечній точці де їх постійно обстрілюють» - розповідає керівник і їм дуже необхідний тепловізор.

Ще одна бригада, що якимось чином залишилась без уваги громадськості – перший батальйон 30-ї бригади, що зараз перебувають на Житомірщіні. Зі слів Любові Казімчук, у цієї бригади ситуація ще гірша, і там також служать волинські хлопці.

«Ми зв’язувались із першим батальйоном 30-ї бригади. Там є частина бійців, що потрапили під обстріл у селі Степанівка. У них там згорів одяг, особисті речі, згоріли документи. У хлопців нема спальників, не вистачає одягу та взуття. Вони підписують своє взуття, лягаючи спати, бо прокинувшись можуть його і не знайти» - розповідає керівник соціальних проектів ВОГО «Фундація розвитку громад».

ВОГО «Фундація розвитку громад» звертається до підприємців, влади і просто небайдужих людей з проханням допомогти волинським бійцям на Сході.

Отримати більш детальну інформацію та приносити речі можна за адресою: м. Луцьк, вул Шопена,11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх).

Тел. 096 7275141 – Любов. Також можна перераховувати кошти на р/р № 26007500045607 ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», м.Луцьк, МФО 300614, ЄДРПОУ 37707135. Усі зібрані кошти будуть використані на потреби волинських бійців на Сході.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus