USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Дві українки потрапили до переліку 100 найвпливовіших людей світу за версією Time

13 Квітня 2023 23:11
Перша леді України Олена Зеленська та українська юристка-правозахисниця Олександра Матвійчук увійшли до списку сотні найвпливовіших людей року за версією журналу Time.

Діяльність обидвох відзначили в категорії «Лідери», пише Бабель.

Про Олену Зеленську для Time відгукнулася перша леді США Джилл Байден, називаючи її захисницею, гордістю нації і маяком надії для людей, яких вона любить.

Заслуги правозахисниці Олександри Матвійчук описала демократка, колишня сенатор і держсекретар США Гілларі Клінтон. Вона пише, що Олександра «присвятила своє життя захисту демократії», а минулого року отримала Нобелівську премію миру.

Також до списку найвпливовіших увійшли президент США Джо Байден, король Великої Британії Чарльз, супермодель Белла Хадід, американський журналіст, якому росія закидає шпигунство, Еван Гершкович, канцлер Німеччини Олаф Шольц, футболіст Ліонель Мессі, мільярдер Ілон Маск, співачка Бейонсе та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Забули Показати IP 14 Квітня 2023 07:27
Ше Надю Савченко дописати *ти наша льотчиця*
Патрiот Показати IP 14 Квітня 2023 09:23
А на що вони впливають?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus