USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Дві вчительки з Волині потрапили у Топ-50 найкращих в Україні

16 Серпня 2019 08:44
В Україні оголосили імена вчителів-фіналістів престижної премії Global Teacher Prize Ukraine, серед них – вчителі з Волині.

Імена ТОП-50 вчителів назвали у четвер, 15 серпня директорка з розвитку Оленка Северенчук і контент-менеджерка Юлія Чернова, інформує "Освіторія".

До списку найкращих вчителів цього року потрапили дві вчительки з Волині:

Світлана Трофимчук – викладачка англійської мови луцької гімназії № 18;

Наталія Довгополюк – вчителька початкових класів загальноосвітня школа І-ІІ ступеня села Мстишин Луцького району.

Тепер на педагогів, які увійшли до ТОП-50, чекають Skype-співбесіди та написання есе. Після цього їхні анкети також оцінюватимуть представники дружніх освітніх організацій – EdCamp, Microsoft, EdPro, !FEST/Школа вільних і небайдужих, НОВІ, Grade Education Center.

Під час відбору ТОП-50 анкету кожного учасника перевірили три людини (асесори) у різних містах України: Києві, Львові та Харкові. Вони оцінювали кожне з питань від 0 до 5 балів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
не я Показати IP 16 Серпня 2019 11:47
ну молодці ж.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus