USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Двічі за чотири дні ловили п’яним за кермом: волинянин заплатить 34 тис. штрафу

21 Листопада 2021 20:35
На Волині водій автомобіля «ВАЗ», якого двічі за чотири дні ловили п’яним за кермом, заплатить 34 тисячі гривень штрафу. До суду він не з’явився, тож докази розглядали без його присутності.

Про це йдеться в постанові Іваничівського районного суду, до якого надійшли два протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності водія за вчинення правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 130 КУпАП.

9 жовтня волинянина спіймали п’яним за кермом у селі Клопочин Володимир-Волинського району, а через чотири дні – у селищі Іваничі. В обох випадках огляд на стан алкогольного сп’яніння проводився за допомогою приладу «Драгер».

Водій жодного разу до суду не з’явився, хоча належним чином повідомлявся. Тож суд розглянув докази у справі без його присутності та дійшов висновку, що він винен у вчиненні вказаних адміністративних порушень.

У підсумку чоловіку призначили штраф у розмірі 34 тисяч гривень.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Луцьку судили водія Audi, який у нетверезому стані врізався в припарковане авто на проспекті Відродження. За рішенням суду він заплатить 51 тисячу гривень штрафу, також його позбавили водійського посвідчення на 10 років.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Їздовий з Коритниці Показати IP 21 Листопада 2021 20:55
Він за третім разом вже точно не заплатить, бо навіть якщо і продасть того лаха - то грошей хіба на один штраф хватить !
Степан Показати IP 22 Листопада 2021 16:32
То не так вже і страшно , шо п‘яний і якихось там люлей моде повбивати, головне , щоб вакцинованим був !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus