USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Двох волинян, які пограбували кредитну установу, засудили до 7 років в'язниці

18 Жовтня 2021 22:23
Винуватці розбою на Волині таки відбуватимуть реальне покарання за ґратами.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

За наполегливої позиції прокурорів галузевого відділу Волинської обласної прокуратури двоє волинян, визнаних винуватими у вчиненому за попередньою змовою групою осіб розбої з проникненням у приміщення (ч.2 ст. 187 КК України), відбуватимуть реальне покарання у виді 7 років позбавлення волі.

Слідство довело, що зранку 11 липня 2017 року молодики проникли у приміщення кредитної установи на вулиці сенаторки Левчанівської у Луцьку й, застосувавши сльозогінний газ та насильство до працівниці офісу, викрали із сейфу понад 19 тисяч гривень та відеореєстратор.

Вироком Луцького міськрайонного суду від 22 грудня 2017 року дії чоловіків перекваліфіковано на ч. 3 ст. 186 КК України – грабіж, із застосуванням насильства, що не є небезпечним для життя та здоров’я особи, вчинений за попередньою змовою групою осіб з проникненням в приміщення, та засуджено обох до п’яти років позбавлення волі зі встановленням трирічного іспитового строку.

Прокурори оскаржували це рішення і в апеляційному, і в касаційному порядку.

Двічі справа розглядалася у Верховному суді за касаційними скаргами прокуратури.

За результатами чергового апеляційного перегляду вироком Львівського апеляційного суду волинян визнано винуватими у розбійному нападі, вчиненому за попередньою змовою групою осіб з проникненням у приміщення (ч. 2 ст. 187 КК України) та призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі кожному.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus