USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Двох волинських фіскалів судитимуть за хабар у 400 тисяч

25 Червня 2015 17:57
Кримінальне провадження щодо вимагання та отримання хабара у розмірі 400 тисяч гривень двома керівниками Державної фіскальної служби у Волинській області скеровано Генеральною прокуратурою України до Луцького міськрайонного суду.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Зловмисники обвинувачуються за частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди). Санкція передбачає позбавлення волі від восьми до дванадцяти років.

Нагадаємо, що 9 лютого цього року СБУ затримала «на гарячому» заступника начальника та начальника управління податкового та митного аудиту ГУ ДФС у Волинській області при одержанні ними частини хабара у сумі 300 тисяч гривень. Вони вимагали гроші за невідображення у акті перевірки одного з підприємств порушень податкового законодавства та недонарахування податків на суму майже 3,5 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Mik (галицька миша) Показати IP 26 Червня 2015 08:04
Чергова "корупцiйна" iсторiя. Цього разу - податкiвцi. У всiх структурах (МВС, ДФС, митна служба, суди, прокуратура тощо) суцiльна корумпованiсть. I на що ми розраховуємо? На який прийом з боку європейцiв?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus