USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Двоє дітей стали сиротами: у Луцькому районі попрощалися з Героєм Андрієм Кінахом

1 Грудня 2022 19:01
30 листопада у селі Криничне Луцького району попрощалися із захисником Андрієм Кінахом, який пішов на фронт для того, щоб мужньо виборювати мирне та світле майбутнє для нашої Батьківщини.

Про це повідомили у Колківській громаді.

24 листопада 2022 року в населеному пункті Бахмутське Донецької області під час наступальних (штурмових) дій Андрій отримав поранення, несумісні з життям.

Щоб провести Воїна в останню дорогу та віддати йому шану, прийшли побратими, рідні, близькі та друзі, жителі громади. Церемонія відспівування відбулася в місцевому храмі Різдва Богородиці, яку очолив маневицький декан, протоієрей Андрій Закидальський.

Опісля відспівування в церкві похоронна процесія рушила до кладовища, де й поховали бійця.

В знак шани звучав Гімн України, а почесна варта тричі сколихнула повітря пострілами.

У Андрія залишилися батьки, дружина, донька та син.

"Як і всі ми, Андрій, прагнув одного – Перемоги та мирного неба над головою. Він є справжнім Героєм, який ціною власного життя подарував нам право на сьогодні та надію на завтра.

У ці скорботні дні вся Колківська селищна територіальна громада глибоко сумує та співчуває родині загиблого Героя. Прийміть слова співчуття та подяки за сина-патріота України та нехай Господь Бог допомагає Вам перенести важкий біль втрати дорогої, рідної людини", - йдеться у дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого Героя. Вічна пам'ять, честь і шана!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus