USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Двоє гравців «Волині» – у збірній 18 туру

28 Березня 2021 21:41
У 18 турі в гостьовому матчі на стадіоні в Луцьку «Волинь» здолала тернопільську «Ниву» – 2:0.

Як і минулого туру, луцькі футболісти справили враження на оглядачів Першої ліги та потрапили до різних індивідуальних номінацій.

Про це інформує клубна пресслужба лучан.

Так, портал «FootBoom» включив до символічної збірної туру Івана Цюпу. Також центральний захисник разом із Артуром Рябовим увійшов до збірної туру від «Спорт Арени», а Рябов – ще й зі званням «Найкращий молодий гравець туру».

«Лівий захисник – Іван Цюпа

Умовно виїзний матч проти тернопільської «Ниви» лучани розпочали швидким голом. Граючи без своїх високих майстрів підключення на стандарти (Приндета пропускає останні матчі, Войтіховський починав у запасі), «Волинь» отримала підмогу з боку стрибучого фулбека Цюпи. Саме він замкнув кутовий від Протасова. Надалі Іван активно діяв на своєму фланзі, підключався до атак, взаємодіяв із Протасовим та Ляшенком, які атакували з його краю.

Центральний півзахисник – Артур Рябов

Граючи поруч із такими «мастодонтами», як Шарпар та інші лідери попередніх сезонів, цей молодий футболіст пристойно додав у майстерності та впевненості в собі. Зараз Рябов уже видає сміливі рейди із завершенням, як у моменті з важливим другим голом у ворота «Ниви». Розігравшись із Ляшенком, він подолав чималу відстань і хорошим ударом подвоїв рахунок – класичний «гол у роздягальню». Загалом у грі з тернополянами Артур виконав великий обсяг роботи і встигав по всій ширині поля – відпрацьовував і без м’яча, і в початковій фазі атак, і під час важкої чорнової роботи», пишуть про луцьких футболістів спортивні журналісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus