USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Двоє постраждалих, один загиблий: на Волині мікроавтобус злетів у кювет

24 Січня 2024 11:09
Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 24 січня, близько 8:30 поблизу села Туровичі Ковельського району.

Як розповіли в пресслужбі ГУНП у Волинській області, водій мікроавтобуса, ймовірно, не впорався з керуванням та злетів у кювет. Унаслідок цього загинув пасажир транспортного засобу – 34-річний ковельчанин.

На місці події працюють слідчі поліції. Відомості внесуть до ЄРДР за ч.2 ст. 286 ККУ.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, на місці працювала бригада медиків, яка надавала допомогу трьом постраждалим, один із них від отриманих травм загинув на місці ДТП. Ще одного із забоєм грудини госпіталізували у Ковельське МТМО.


Читати ще: Чоловіка у важкому стані забрала швидка: деталі ДТП у центрі Луцька

У ГУ ДСНС Волині повідомили, що ковельські рятувальники виїжджали на ліквідацію наслідків ДТП. На місці події вогнеборці вжили заходів для запобігання пожежі транспортного засобу, з якого вилилось пальне та мастило.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
911 Показати IP 24 Січня 2024 13:47
а нічого що йшов дощ а потім приморозило. Хто посипав дороги.А депутати завтра відзвітують мілйони тон піску на посипання. Дорожні службт не працюють взагалі
швагриха Показати IP 24 Січня 2024 19:49
Я знаю загинувшого,як би там не було дорожників не звиноватять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus