USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Двоє волинян до смерті побили чоловіка на вокзалі у Ковелі

12 Березня 2020 16:48
Двоє волинян побили на вокзалі 38-річного ковельчанина, який від травм помер.

Так, увечері 10 березня двоє нетверезих чоловіків (одному 27, іншому – 34 роки, старший нещодавно звільнився із місць позбавлення волі) у залі очікувань залізничного вокзалу в Ковелі під час конфлікту жорстоко побили нещодавнього знайомого, - інформує пресслужба прокуратури області.

За добу потерпілий помер у лікарні.

Його кривдникам повідомили про підозру у заподіянні групою осіб тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 121 КК України).

Прокурори наполягатимуть на обранні їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Зауважимо, що згідно із санкцією ч. 2 ст. 121 КК України за заподіяння групою осіб умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
" Показати IP 13 Березня 2020 11:36
Вокзал в Ковелі перетворили на бомжатник! В залі очікування нормальній людині знаходитись НЕБЕЗПЕЧНО-крім смороду і можливості заразитись ТБЦ то й ще небезпечно!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus