USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Динамо» без проблем перемагає «Волинь»

27 Листопада 2016 10:30
Поєдинок 16-го туру Прем’єр-ліги, у якому «Волинь» поступилася «Динамо», відбувся у Луцьку за порожніх трибун «Авангарду» .

Вчергове «Волинь» показала хороший, змістовний футбол у першому таймі, а от у другій половині матчу гравців Віталія Кварцяного наче підмінили.

Матч розпочався із атак лучан, чи не перша з яких завершилась взяттям воріт: Шабанов потужно пробив метрів із 23-х, Рудько відбив м’яча прямо перед собою і на добиванні першим був форвард «Волині» Діденко - 1:0.

Пропущений гол мав би завести гостей, але лучанам без проблем вдавалося зупиняти атаки киян: чи то був фірмовий прохід Ярмоленка правим флангом, чи спроба розіграти м’яча на протилежному фланзі у виконанні Морозюка та Мораєса – все без успіху для атакуючих.

Так тривало до 22-ої хвилини, коли Морозюк«парашутом» знайшов на ліній карного волинян Громова, той перекинув Марчука, а Мораєсу не залишалося нічого, окрім як направити м’яча до пустих воріт – 1:1.

«Волинь» не знітилася і час від часу шукала успіху біля воріт Рудька, щоправда жодного насправді гострого моменту створити господарям так і не вдалося.

Чого не скажеш про гостей, яким під завісу першого тайму вдалося забити гол «у роздягальню»: цього разу Мораєс віддав точно на Громова, який відпасував на ніким неприкритого Ярмоленка - 1:2.

Другий тайм розпочався із заміни від Віталія Володимировича: Сергія Петрова замінив Ярослав Деда.

Динамівці зі стартом другого тайму цілком заволоділи ініціативою та почали створювати момент за моментом: впритул розстрілював Марчука Громов, але голкіперу «Волині» вдалося відвести загрозу від власних воріт. Серія кутових також не принесла успіху гостям.

А от атака на 72-й хвилині призвела до третього голу киян: Буяльський, який перед цим замінив Ореховського, вивів Мораєса віч-на-віч із Марчуком і форвард «Динамо» першим дотиком обіграв Марчука, а другим відправив м’яча у порожні ворота «Волині» - 1:3.

3 хвилини по тому «Волинь» забила, щоправда з офсайду: Логінов опинився поза грою під час удару Никитюка зі штрафного, який Рудько відбив перед собою, тому цілком справедливо арбітр не зарахував гол захисника «Волині».

Серія замін від обох тренерів особливих змін у гру не внесла: динамівці продовжували шукати успіху біля воріт «Волині», в той час як лучани здебільшого захищалися, аніж намагалися відігратися, подекуди відверто «косивши» гравців «Динамо», за що справедливо отримали попередження Шабанов та Никитюк.

І вже коли додатковий арбітр проінформував про 4 додані хвилини гостям вдалося остаточно закріпити перевагу: Віда «розрізав» захист «Волині» точною передачею на Мораєса і Жуніор без проблем оформив хет-трик перекинувши м’яча через Марчука, який втретє невдало зіграв на виході, – 1:4.

На післяматчеву прес-конференцію першим до журналістів прийшов Віталій Кварцяний. Наставник «Волині» був небагатослівний: «Наша команда старалася…. Не вистачило резервів, майстерності, концентрації».

Здивувала тренера гра голкіпера, адже настанова у нього була не «викидатися», постійно берегти ворота. «3 м’ячі забили, коли він покидав ворота. Що він хотів показати я не зрозумів», - підсумував Кварцяний і не дочекавшись запитань від журналістів покинув прес-залу «Авангарду».

Головний тренер «Динамо» Сергій Ребров розпочав прес-конференцію із того, що подякував вболівальникам, які, незважаючи на дискваліфікацію трибун, приїхали до Луцька підтримати свою команду.

«Гол який ми пропустили був важливим для нас, адже завжди непросто налаштовуватися на гру чемпіонату після поєдинку Ліги Чемпіонів. Цей гол змусив гравців заграти на 100% та з підвищеною відповідальністю», - сказав наставник киян.

Також Сергій Станіславович зауважив, що динамівці зверталися до «Волині» із проханням перенести гру на неділю, у зв’язку із грою в Лізі Чемпіонів серед тижня, але, з його слів, представники луцького клубу не пристали на таку пропозицію, тому матч відбувся у суботу.

Загалом же, на думку наставника «Динамо» його команда створила достатньо моментів і результат поєдинку закономірний.

Чи вдасться лучанам перервати серію поразок взнаємо 3 грудня, коли «Волинь» завітає до Одеси на матч проти місцевого «Чорноморця».

Фото Миколи Мартинюка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ультраФАН Показати IP 27 Листопада 2016 11:54
Це гукнулось Кварцяному те, що не захотів гру перенести!!! Молодь 3:8 і від основи 1:4 - земля кругла!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus