USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Динамо» покарали матчем без глядачів

23 Жовтня 2015 17:09
Київське "Динамо" за поведінку її вболівальників під час матчу проти "Шахтаря" в 11 турі української Прем'єр-ліги покарав контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ. Про це інформує ТСН.

Рішеннями від 22 жовтня 2015 року за неправомірні дії вболівальників команди "Динамо" Київ свій наступний домашній матч динамівці проведуть з частково закритими секторами.

А саме, закриттю підлягають сектори №№ 21, 41, 42, 43 НСК "Олімпійський". Також керівництво "Динамо" зобов'язано сплатити обов'язковий грошовий внесок у розмірі 250 000 гривень. Поєдинок "Динамо" - "Шахтар" виграли гості з рахунком 3:0.

Нагадаємо, Європейський футбольний союз (УЄФА) порушив дисциплінарну справу проти київського "Динамо" через расистську поведінку вболівальників під час матчу Ліги чемпіонів проти "Челсі". Поєдинок відбувся 20 жовтня у Києві і завершився з рахунком 0:0. Наступного дня у британській пресі з'явилося відео, на якому фанати напали на темношкірих глядачів поєдинку. Комітет з етики та дисципліни УЄФА виніс такі звинувачення чемпіону України: - расистська поведінка - безлади вболівальників - заблоковані сходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
До фанів Показати IP 23 Жовтня 2015 18:00
Любіть футбол, а не себе в ньому!!! Крім того, Динамо та Карпати за файєра сплатять по 250 тисяч гривень штрафу. Уболівальники Волині, не кидайте клуб в безгрошівне плавання, З баблом і так великі проблеми! Коли немає у ФК коштів, то приклади поруч з нами: Чернівці,Ів.Франківськ,Тернопіль,Хмельницький,Рівне,Вінниця,Суми,Кіровоград і ..... - обласні центри без команд премєр-ліги. Впасти легко - піднятися з колін важко. Названі міста - свідчення цих слів. Любіть ФК "Волинь" і бережіть її, це Вам підсилу!!!
василь Показати IP 30 Жовтня 2015 20:36
шлода що невсі регіони мають можливісьть бути представлені в чемпіонаті
Leonid Показати IP 23 Листопада 2015 16:49
тех деятелей УЕФА, кто занимется травлей Украины нужно фиически уничтожить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus