USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Динамо» втратило перемогу над «Ференцварошем» у Лізі чемпіонів

28 Жовтня 2020 23:58
Київське «Динамо», провівши класний перший тайм та забивши два голи у ворота угорського «Ференцвароша», провалило другу половину зустрічі. Зокрема, в середині другого тайму угорці відігралися, а після того, як динамівці залишилися в меншості через видалення Сергія Сидорчука, вони зрівняли рахунок на останній хвилині основного часу – 2:2.

Матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів відбувся в Угорщині 28 жовтня.

У стартові хвилини жодна з команд не володіла ініціативою. «Динамо» мало перспективну атаку, яка не закінчилася ударом. Натомість угорці перший раз пробили по воротах на 7 хвилині – Бойко без особливих моментів забрав м’яч до рук після удару Ісаела.

На 19 хвилині «Динамо» могло відкривати рахунок – Буяльський віддав пас до карного майданчика на Караваєва, а той, прокинувши м’яч між ніг Харатіну, пробив, однак Дібус здійснив класний сейв.

А на 28 хвилині кияни таки забили. Арбітр призначив пенальті за гру рукою Харатіна. До точки підійшов Циганков, який розвів м’яч та голкіпера по різних кутах – 0:1.

Наприкінці тайму динамівці зуміли подвоїти рахунок. Буяльський отримав пас з глибини поля та прострілив на Де Пену, який відправив м’яч у ворота – 0:2.

На 59 хвилині «Ференцварош» відіграв один м’яч – Нгуен отримав м’яч у карному майданчику киян та з розвороту завдав сильного удару прямісінько у кут воріт – 1:2.

Відзначимо, що угорці у другому таймі грали першим номером, однак вони мали зовсім мало моментів. Зокрема, на 83 хвилині по воротах Бойка пробив Болі, проте кіпер витягнув цей удар.

А на 86 хвилині капітан «Динамо» Сергій Сидорчук отримав другу жовту картку, залишивши свою команду в меншості. На 90 хвилині динамівці таки пропустили вдруге – Болі був найспритнішим у карному майданчику киян після розіграшу штрафного, проткнувши м’яч у сітку воріт Бойка.

Угорці могли навіть виграти цей поєдинок, але вже в додатковий час Бойко парирував класний удар Зубкова, зберігши для своєї команди нічию – 2:2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пилип Орлик Показати IP 29 Жовтня 2020 08:32
Втратило перемогу??? Ха-ха-ха!!! Ні, ти не правий. Добре, що утримало нічийний результат або ще краще, що не програло.
Остап Вакарчук Показати IP 29 Жовтня 2020 08:56
Словацькі судді витягли ФК "Динамо" Київ з провалля, призначивши сумнівний пенальні у ворота ФК "Ференцварош". Одним словом грати Київське "Динамо" не вміють, хоч тренером до них призначай Хосепа Гвардиолу чи Рональда Кумана, толку з цих динамівців не буде. Могли угорці їм на 94 хвилині впаяти ще третього м'яча у ворота. Позор!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus