USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Динамо» вирвало перемогу в «Брюгге» та вийшло до 1/8 Ліги Європи

25 Лютого 2021 23:51
Київське «Динамо» завдяки голу Буяльського наприкінці матчу вирвало перемогу в бельгійського «Брюгге» на виїзді (0:1) та святкувало вихід до 1/8 Ліги Європи.

Матч 1/16 Ліги Європи відбувся 25 лютого у Бельгії.

У минулій грі з «Брюгге» «Динамо» продемонструвало неоднозначну гру – забивши першими, кияни дозволили бельгійцям зрівняти рахунок (1:1). Тож сьогодні динамівцям обов’язково потрібно було забивати, аби проходити далі.

Очікувано на старті матчу кияни виглядали активніше. Проте невдовзі гра вирівнялася, і бельгійці створили перший момент у матчі – Дост після навісу головою пробив над поперечиною.

Гра не була надто видовищною – перший дійсно гольовий момент мав той же таки Дост на 24 хвилині.

Височенний форвард пробив головою, але Бущан вдало зіграв на лінії, забравши м’яч до рук. Через кілька хвилин по воротах «Динамо» бив українець Соболь – вище.

Натомість кияни, яким потрібно було забивати, за 45 хвилин фактично не створили жодного моменту. Тож на перерву команди пішли з нулями на табло, що влаштовувало «Брюгге».

Початок другого тайму нічим не відрізнявся від першої половини зустрічі. Жодна з команд не форсувала події на полі.

На 62 хвилині «Брюгге» вибігло в контратаку, яку ударом завершував Баджи – Бущан відбив. Через сім хвилин динамівці відповіли ударом Шапаренка, який миттєвістю раніше вийшов на заміну. Міньйоле чи не вперше у матчі серйозно вступив у гру, відбивши удар хавбека.

А на 83 хвилині «Динамо» зіграло нестандартно і одразу ж забило гол – Родрігес черпачком віддав до карного майданчика на Циганкова, а той прострілив на Буяльського, який впритул розстріляв ворота – 0:1.

У додатковий час «Динамо» могло забивати ще раз, але удар Шапаренка потягнув Міньйоле.

В підсумку «Динамо» здобуло мінімальну перемогу та вийшло до 1/8 Ліги Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 26 Лютого 2021 08:44
Тим гірше для ФК "Динамо" Київ, бо від 1/8 Кубка Європи їх будуть гнати шваброю у потилицю.
адекват до 123 Показати IP 26 Лютого 2021 09:14
іноді краще мовчати,ніж говорити...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus