USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Динамо» здолало «Порту» 1:0. ВІДЕО

22 Жовтня 2008 15:58
Учора, 21 жовтня, у матчі «Порту» – «Динамо» перемогу з мінімальним рахунком здобули українці. Наставник динамівців опісля заявив, що не має наміру обмежуватися третім місцем у групі. Про це інформують 22 жовтня «Волинські Новини».

За інформацією сайту Чемпіон.com.ua, після перемоги над «Порту» (1:0) наставник «Динамо», яке виграло в Лізі чемпіонів УЄФА вперше за чотири роки, Юрій Сьомін підкреслив, що не має наміру обмежуватися третім місцем в групі G. Тренер «драконів» Жезуалду Феррейра не почав звинувачувати свою команду, але відзначив, що тепер лише дві перемоги в двох іграх можуть вивести його підопічних з групи.
«Ця гра складалася з двох різних таймів. У першій половині ми показали хороший атакуючий футбол і явно не заслуговували піти на перерву у ролі наздоганяючих. «Динамо» вдалося забити, завдавши всього лише одного удару у площину, тоді як ми не реалізували три або чотири гольові моменти. Ми знали, що буде непросто обіграти суперника, який зосередить майже всі сили на обороні. Кияни грали так, ніби у нас з ними двоматчевий поєдинок на вибування.
У другому таймі тактика гостей стала ще більш оборонною, і в якийсь момент ми втратили контроль над грою. Гол у відповідь допоміг би нам прийти до тями, але цього не трапилося. Тепер, щоб вийти з групи, нам необхідно вигравати в Києві і Стамбулі. На завершення хочу підкреслити, що мої гравці працювали з повною віддачею, щоб добитися позитивного результату. Вони заслуговують на заохочення», – сказав головний тренер «Порту» Жезуалду Феррейра
«Ми дуже задоволені цим результатом, бо «Динамо» дуже довго не могло отримати перемогу в Лізі чемпіонів. А також тому, що до цього жодного разу не вигравало в Португалії. Після забитого голу ми насилу впоралися із тиском суперника. Ми не атакували активно, бо повинні були діяти уважно. «Порту» грав дуже пристойно, але нам вдалося вистояти і взяти три очки. В «Порту» є першокласні гравці з блискучою технікою, але сьогодні мої підопічні усі до єдиного провели відмінну гру, особливо воротар. У нас ще залишилися два домашні матчі. Наша мета, звичайно ж, – вийти з групи, а не просто зайняти в ній третє місце», – розповів головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін.
Довідково:
Для тих, хто не бачив матчу, пропонуємо відео найцікавіших його моментів із телеканалу ТЕТ, за матеріалами  www.profootball.com.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus