USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» у першому літньому спарингу здолала «Верес» – 1:0. Відео

1 Липня 2019 22:27
Принципове західноукраїнське протистояння минулого століття відновилося у першому літньому контрольному матчі «Волині», пише UA Футбол.

Проти «Вереса» команда Андрія Тлумака зіграла двома різними складами у кожному з таймів та протягом фактично усього поєдинку володіла ігровою та територіальною перевагою над суперниками.

У другому таймі тиск на ворота рівнян особливо зріс, а «хрестоносці» не використали декілька чудових можливостей для забитих голів. При цьому, декілька разів нашу команду виручив і воротар, який зараз знаходиться у нас на перегляді. Вирішальним моментом матчу на 87-й хвилині гри став точний удар з-за меж штрафного майданчика, який вдався Артуру Рябову.

У підсумку, «Волинь» святкувала перемогу в першому літньому спарингу в рамках підготовки до нового сезону.

«ВОЛИНЬ» - «Верес» 1:0 (Рябов, 87)

На полі у складі «Волині» виходили: Сімінін, Болденков, Неплях, Цюпа, Бартулович, Кожанов, Волошинович, Курко, Рябов, Климець, Богомаз та гравці на перегляді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus